Jag vill få tag på en gammal artikel/tidning, hur gör jag?

Som prenumerant av Digital eller Digital & Papper har du alltid tillgång till e-tidningen där du enkelt kan söka upp tidigare datums tidningar fr.o.m. 2013-10-26 och framåt. Om du har aktiverat Mitt konto så kan du läsa e-tidningen på din dator här.

Det finns två alternativ för att söka upp gamla artiklar/tidningar i våra arkiv.
Det första alternativet är att man genom Kalendern söker och klickar på det aktuella datumet man eftersöker i menyn till höger när man läser e-tidningen;Det andra alternativet är att man använder sökord genom vår sökfunktion i menyn till höger när man läser e-tidningen där man kan välja att söka i det aktuella numret eller i hela arkivet genom att klicka på ”SÖK” respektive ”ARKIV”;Om man söker i det aktuella numret genom att klicka på ”SÖK” så får man upp samtliga resultat av artiklar där sökordet förekommer.
Om man istället söker i hela arkivet genom att klicka på ”ARKIV” så kan man välja att begränsa sökfönstret genom att välja mellan vilka datumintervall man vill söka under;Man får därefter upp alla träffar på sökordet som förekommer inom valt tidsintervall;Genom att använda någon av sökfunktionerna enskilt eller tillsammans så kan man enkelt hitta allt innehåll som finns tillgängligt sedan e-tidningen först lanserades.

Du kan också läsa e-tidningen på din surfplatta eller mobil.

Hämta hem e-tidningen för iOS.
Hämta hem e-tidningen för Android.

Strömstads Tidning Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.